Sucres Erbe mit der Wärme von Zuhause

Azurduy Strasse 16   +591 464 51355

Buchen Sie Jetzt Buchen Sie Jetzt

Geschichte

Sie sind hier :

Die Geschichte des Hauses

Das Haus wurde im XVIII Jahrhundert gebaut und gehört seit fünf Generationen der Familie Zelada – Urioste.

Im Hotel finden sich immer noch Möbel, Detaills und Erinnerungen mit einer langen Familientradition und von Bedeutung sind in der Geschichte der Stadt.

Im Hotelfindet man Möbel, die bekannten Personlichkeiten gehörten:

Dem Arzt Daniel Calvo, Dichter, Politiker, Schrifsteller und Lehrer, der am National Kongress teilgenommen hat. Er hat das erste Erziehungsbuch der bolivianischen Erziehung verfasst.

Auch den Diplomaten Dámaso Uriburu und Fernando de la Torre und dem argentinischen Präsidenten José Evaristo Uriburu und seinem Grossvater, dem General Juan Antonio Alvarez de Arenales.

Der General Alvarez kämpfte für die bolivianische Unabhängigkeit vom 25. Mai 1809 bis zum 26. April 1825 bis der Mariscal triumphierend ins Land einmarschierte.

Eine andere Persönligkeit war Frau Eulalia Reynolds Portillo, die mit Ezequiel Urioste verheiratet war. Er arbeitete in den Minen, hatte aber keinen Erfolg in dieser Aktivität. So brachte die Frau die ganze Familie durch.

Sie machte Süssigkeiten, Sirupe und kandierte Früchte.

Einige Jahre später benutzte ihr Sohn José Urioste ihre inspirierende Rezepte und gründete die erste Schokoladenfabrik in Sucre.

Geschichte des Hotels

Dit unieke hotel is het resultaat van de creativiteit en familie warmte 2 de huidige generaties van de familie:

Maria Luisa Zelada Urioste (Marilu):

Charismatische karakter in de stad van Sucre, die vurig hielden van hun land en cultuur.

Luis Gantier Calvo: Marilu man die ook deelnam aan de familie hotel project. Een man met een liefde voor de planten en de natuur, met een collectie van kleurrijke bloemen geeft leven aan het Hotel de Su Merced.

Bernardo Gantier (Zoon van Louis en Marilu): Jezuïet en kunstenaar die hebben deelgenomen aan de restauratie van vele delen, en vooral in de gebeeldhouwde panelen receptie.

Juan Luis Gantier (Zoon van Louis en Marilu): Hij is een business manager en werd bedacht het idee van een familie-project en de organisatie van het bedrijf.

Maria del Carmen Darwich (vrouw van Juan Luis): Hij spreekt 5 talen en is momenteel de manager van het hotel en is voortdurend in contact met onze klanten.

Rafael Gantier (zoon van Juan Luis en Carmen): Na het afronden van zijn Master in Business Administration in Frankrijk, heeft de functie van Sales Manager bij het ​​hotel.

Wie Marilú die Stadt Liebte

dehesa Museum

Met het oog op het leven en de tradities van Sucre tonen in het verleden, bedacht hij het ​​idee van een museum.Met steun van de IDB en de “Sucre University” project kon die droom te realiseren, en zijn collectie van meer dan 1.000 objecten is te zien in het “Museum Manners” Huis in de Weide.

Een Legacy naar Sucre:

1 boek: “Om te onthouden is om te leven” Door het schrijven van het boek “Om te onthouden is om te leven” beschrijft een scala aan anekdotes beschrijven van real-life events, in het geheugen opgeslagen en werden meegenomen in dit boek.De 2e boek: “Sucre ..cofre charmes en souvenirs” Om te onderzoeken in de diepte van de geschiedenis van Sucre en maken het bekend is bij de huidige generatie, Marilu leidde een groep dames genaamd “Werken voor Sucre” wiens eerste werk was de publicatie van “Sucre borst charmes .. en herinneringen. “

Sucre´s heritage with the warmth of home

Empfohlen von :""